Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2014, 16:16   #163
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Jeszcze raz odnosnie tych plytek bo chce zamowic.
Uwazasz ze jest sens je brac ? Czy jest lepsza "tansza" alternatywa dla verbatima ? tansza od verbatima rzecz jasna.
Pytam bo mam sporo koncertow na dvd dl do wypalenia i verbatimy by mnie sporo kosztowaly a tutaj to 1,4 zl za plytke.Z drugiej strony wypalic by nie moc pozniej odtworzyc to tez nie ma sensu wiec szajsu chcialbym uniknac.
Wazne zeby sie dobrze palily chociaz na jednej z moich nagryarek czyli na lite-on albo pionierze
Nie ma żadnej alternatywy dla Verbatima MKM003 Singapur
Pamiętaj że te Fortis to niska półka -może się zdarzyć że za rok będą nie do odczytania.
U mnie wszystkie DVD DL od CMC działają na wszystkim sprzęcie stacjonarnym bezproblemowo ale gwarancji że u Ciebie tak będzie to nie mogę zagwarantować

Jakie masz napędy Lite-on i Pioneer?

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline