Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2014, 13:37   #169
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Niestety - mam do dyspozycji jedynie BDR-205, a gdybym się bardzo postarał to jeszcze LG cośtam chyba LS30 z podobnego okresu.
Sprzęt więc leciwy i nie posiadający funkcji testomierzenia.

Zrobie więc test "LITE". Czy : dane dają się przeczytać i z jaką prędkością (czy krzywa prędkości odczytu jest gładka czy nie).

Chociaż szczerze to ten model pionka, przynajmniej u mnie, prędkością odczytu nie grzeszy.
Zdecydowanie szybciej nagrywa
Prędkość max.odczytu tego Pionka płyt BD to x8 więc nie masz co wymagać więcej

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline