Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2014, 14:37   #175
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Wiem ale nie chcialo mi sie dyskutowac ze sprzedawca bo to i tak nie ma sensu a szkoda czasu.
Kupowanie dvd dl jest ogolnie nieoplacalne bo lepiej wychodzi zakup plyt bdr.
Czy jest sposob na to aby pare koncertow typu dvd nagrac na plycie bdr tak by stacjonarny odtwarzacz blu-ray widzial to jako koncerty dvd i "pytal" ktory aktualnie chce odczytac ? Troche zamieszalem ale na jedna plyta bdr to nawet 3x dvd dl a wiec oplacalna zabawa
Bez ponownego mastering-u materiału raczej ciężko żebyś miał menu wyboru-najprostszy wybór to zgranie samych koncertów z najlepszym dźwiękiem np do MKV i wtedy na płycie jedyny wybór do przodu lub do tyłu

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline