Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2014, 22:14   #1
DarkSlide97
Kiedyś to było

Data rejestracji: 17.11.2013
DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>DarkSlide97 wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Czy dysk już pada? WD 80GB

Witam. Mam dysk WD 80GB. Cała sprawa zaczęła się w tamtym tygodniu, kiedy Windows się zawiesił. No OK, Windows to Windows, czasami się zawiesza . Ale kiedy zawiesił się w następnym dniu to już pomyślałem, że coś jest nie tak. Przez kilka dni było dobrze, potem znowu się zwiesił. Podejrzenie padło na dysk, bo:

- jest już stary
- komputer jest często przesuwany, odsuwany, coś jest w nim grzebane

Więc zassałem CrystalDiskInfo. Stan dysku wskazuje jako dobry. Ale nie wiem, czy to prawda, wolę sprawdzić parametry. Niezbyt się jednak znam, co mieści się w granicach normy. Dodam, że mam zamiar kupić 320GB na ATA (wyhaczyłem za 100zł z gwarancją) i chcę go podpiąć jako drugi dysk.
(poprzednio pisałem, że nie mam kasy, ale już się znalazła ). Mam nadzieję, że nie będę musiał robić reinstalacji i stawiać systemu na tym nowym dysku.

Do rzeczy, screen w załączniku, coś się z nim dzieje? I czy podziała jeszcze przez jakiś czas?
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-dysk.png  
DarkSlide97 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online