Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2014, 19:21   #254
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Co akurat zaczynam traktować jako wadę (może nie do końca, bo generalnie da się ich nie instalować).

Jak kupiłem ten nowy tablet i miałem okazję pobawić się nim na iOS 6 to.. było po prostu idealnie.. Wszystko absoutnie płynnie, żadnych zacięć, żadnych problemów. Jednak chcąc przywrócić kopię zapasową, musiałem znowu (znowu, bo miałem go na poprzednim tablecie) zainstalować 7. I tu niestety pod względem płynności jest fatalnie.. Tzn. dalej jest ogólnie płynnie, ale małych przycięć czy skoków jest niestety pełno. We wszystkim (menu, opcje, strony internetowe, programy, google earth itp. - praktycznie wszędzie, gdzie jest przewijanie czegoś). Porównywałem.. "tablet w tablet" i na szóstce tego nie było. Różnica ogromna.

Ze dwa dni temu wyszła nowa wersja 7.1, przy której podobno jest lepiej. Ale.. u mnie nie jest. Dalej są skoki, czasami mam wrażenie, że nawet większe.

Niestety przy wszystkim tym, co pozytywnego napisałem o Apple, ten system to - przynamniej na mini - porażka.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post