Dyskusja: F1 - sezon 2014
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2014, 05:10   #17
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pierwszy raz w życiu obejrzałem trening. Przy tylu zmianach chciałem zawczasu zobaczyć, jak się rzeczy mają.

F1 najwyraźniej podąża za aktualnymi trendami w motoryzacji. Downsizeing w wersji bardzo na czasie - zmniejszając silnik zmniejszamy żywotność silnika. Jeśli nie zawiedzie nowo dołożona turbina, to na pewno znajdzie się coś innego, co się zepsuje. Na wszelki wypadek dołóżmy jeszcze kilka innych gadżetów dzięki którym silnik można by określić jako hybrydowy.

Dźwięk. Może i starszym fanom tego sportu odgłos nowych jednostek napędowych przypomina to, co słyszeli za czasów poprzednich doładowanych silników. Ja w roku '88 i wcześniejszych F1 nie oglądałem, więc łezka w oku mi się nie kręci. Szczególnie, że tym razem dochodzi jeszcze ograniczenie obrotów silnika.

Tak czy owak, pierwszy wyścig i tak zapowiada się ciekawie.

Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
No i w niedzielę mamy pierwszy wyścig. Pytanie trochę nie mające zupełnie znaczenia, gdzie oglądać ? Jak wiadomo Polsat nie kupił sobie licencji na transmisję, macie jakieś pomysły ? Najlepiej w necie, tylko jak ?
Dziś się wreszcie dowiemy, jak to będzie... W istocie nie bardzo uśmiecha mi się oglądać GP po niemiecku - za słabo znam ten język, żeby czuć się w takim wypadku komfortowo. A oglądanie Sky Sport F1 poprzez jakiś streaming online - choć pod względem komentarza rzecz idealna - jednak nie jest rozwiązaniem na poważnie.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post