Dyskusja: overburning
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2014, 11:34   #12
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@czary2mary - czego niby te linki dowodzą?
Cytat:
...Testowaliśmy płytę nagrywając na nią 837 MB danych. Nagranie nośnika przebiegło bez problemów, podobnie jak test i późniejszy odczyt nośnika.
To jakiś żart?

@sobrus - też kiedyś takie płytki męczyłem i wchodziło na nie mniej niż 870. Nawet test każdej sztuki potrafił dać inny wynik. Nie była to wina nagrywarki, bo na innych było zgodnie z prawdą te 870.
No i nie mówimy tu o mode2 oczywiście

Ja się nie czepiam tych konkretnie płytek kolegi, bo przecież pisze że na innej nagrywarce wypala je bez problemów. Pisałem tylko jakie jaja mogą być z takimi płytkami.

No a tu akurat sprawa się wyjaśniła. Nagrywarka nie daje rady. Kolega by szybciej zrobił test, to by było mniej gadania po drodze.