Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2014, 17:19   #11135
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mam dość

rano padł mi komp który ma może z 10 miesięcy, zresztą składany z pomocą userów tego forum ,

dwie godziny później w drodze z Katowic do Chorzowa na wysokości silesia city center
jakiś zamożny Pan i władca szos octawia drugiej generacji w kolorze szampańskim
wbił sie klinem miedzy dwa pasy i uj*bał mi lusterko [elektryczne podgrzewane]
po czym jakby nigdy nic dał tak w rure że przy 170km/h odpuściłem i spier*olił

a mój rejestrator trasy w sobotę pozyczłem siostrze qrwa mać

ide sie uwalić
- Deckard - jest offline