Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2014, 16:42   #4118
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez budyn77 Podgląd Wiadomości
Dzięki czary2mary za radę i link.

Rozebrałem i wyczyściłem. Pierścień wydaje się ok. Potem podłączyłem nagrywarkę poza PC. Wydaje mi się że ten dźwięk dobiega z górnej obudowy napędu. (górny talerz stabilizujący płytę) Szkoda że wyrzuciłem moja starą pierwszą 1640. Pewnie jakbym przełożył obudowę byłoby ok.
Czasami udaje się troszkę wyciszyć górny talerz bardzo lekko przesmarowując bardzo rzadkim olejem maszynowym .

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post