Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2014, 09:00   #9
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Jestem zdania - nie mówię tylko o IT, że jeżeli ktoś używa jakiegoś produktu to powinien znać podstawy. Jezdzisz samochodem? Musisz wiedzieć jak zalać, jak dolać oleju itp. Używasz komputera? Powinieneś znać podstawy systemu operacyjnego oraz programów które używasz. Korzystasz z telefonu? Powinieneś wiedzieć jak zapisać kontakt, jak wysłać smsa, jak zadzwonić jak zmienić budzik itpe.

Jestem przeciwko *****izacji społeczeństwa w imię prostoty obsługi. Nikomu to na dłuższą metę nie wyjdzie na dobre.

Jeżeli chodzi o pierwszy post to akurat na tym obrazku nie widzę niczego moim zdaniem nie tak. Pytanie co się pojawia po tym jak się naciśnie ten przycisk
Pytanie tylko gdzie wyznaczysz granice tych "podstaw".
Myślę, że zwykłemu szaremu ludziowi wystarczy, że wie jak sprawdzić pocztę, wysłać e-maila czy napisać prosty tekst w Wordzie.

Poza tym ja też nie widzę nic strasznego w tym obrazku.