Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2014, 17:51   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Już dwa razy musiałem wklepać i szczerze mówiąc przestało mi się to podobać...

O ile byłem w stanie podejść ze zrozumieniem do tego ze strony providera i nie przeszkadzało by mi wklepywanie kodów co godzina, to niestety to co dostałem jest z mojej strony nie do przyjęcia..

Po pierwsze trudno mi to dziadostwo odczytać... Cholera, sama konieczność wpisywania jest już ograniczeniem, a jeszcze problemy z odczytywaniem? Druga rzecz to autokorekta... Korzystam z niej, bo trafianie w te male klawiszki na ekranie dotykowym przy moich wielkich grabach to udręka. I ta autokorekta oczywiście poprawia mi te bezsensowne wpisywane wyrazy...

I tak zamiast nie nerwowo i ze zrozumieniem wpisać dwa razy kod co 60 minut, wpisywałem z dziesięć razy... Z pianą na ustach...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post