Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2014, 18:49   #20
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Tomkyw Podgląd Wiadomości
M-Disc DVD+R do niczego mi nie będzie potrzebne.
Czy M-Disc BD-R można odtworzyć w zwykłej odtwarzarce BD czy musi ona być przystosowana do tych płyt?
To LG czy Piooner, gdybyś miał wybrać?
Teoretycznie M-Disc BD-R powinien się odtwarzać na każdym sprzęcie BluRay ale praktycznie nie powiem jak to wygląda.
Nośniki są dopiero od wczoraj dostepne w USA ,a w PL maja być coś około połowy kwietnia .

LG może nagrywać M-Disc BD-R z prędkością x2, natomiast Pioneer z prędkością x4 tyle wiem jedynie --która lepsza do M-Disc BD-R dopiero życie pokaże

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post