Cytat:
remix napisa***322;(a)
kiler och****les?
co ja sobie na tym poogladam?
|
Remix, co miało to znaczyć
[/quote]
Nie, ten komputer stoi w domu. Służy do oglądania filmów (jak miałem Rive TNT 2 16MB - pożyczoną - to obraz się rwał - stąd m.in. moja niechęć do tego producenta) Wszystko idzie płynnie, dodam, że to jest AGP x2. Obraz jest jak kryształ - 0 !!! problemów - sterowniki b. dobre (Windows & Linux). Pograć też na tym się da - nie gram namiętnie, bo brak czasu - a na moje granie wystarcza zupełnie. Jeśli zmienię kartę, to na pewno to nie będzie karta z nVidii - w pogoni za wydajnością zapominają o cesze najistotniejszej - to ma służyć do pokazywania obrazu - a jeśli nie robi tego dobrze/idealnie (choć szybko), to po co taka karta.
Parphelia jest dla mnie zbyt droga, więc jeśli już, to zamienię na Radeona.
Poza tym, jak kupowałem tę kartę, to był wtedy najnowszy modej G400 weszło kilka tygodni później , a to i tak było jadny czas temu - od wtedy ta karta u mnie pracuje i mi wystarcza (no może brak sprzętowego wsparcia dla odtwarzania filmów DVD). Pogoń z nowinkami, to nie dla mnie - mam na utrzymaniu rodzinę, a to jak sądzę zdecydowanie ważniejsza sprawa, niż coraz nowsze bebechy w komputerze (i tak czasami zaszaleję).
Miłego dnia.