Dyskusja: F1 - sezon 2014
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2014, 19:02   #6
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oglądałem początek (3 okrążenia), potem spojrzałem w środku (na 20 sekund; akurat SC był na torze, nawet to nie skłoniło mnie do poczekania i obejrzenia powtórki) i wreszcie ostatnie dwa okrążenia.

Akurat wyniki są ciekawe. Jeszcze w ubiegłym roku mocno bym sobie życzył, żeby układały się jak teraz.

To już chyba było nieco ciekawsze - na tych migawkach chociaż widziałem jakieś manewry wyprzedzania, nie tak jak wcześniej. No cóż, sporo ludzi głowi się nad tym, żeby to było ciekawe, no niech myślą... No i życzyć pomysłów na wyścig a nie na po jak dziś - zaprosili Briana Johnsona, żeby sobie gawędził z kierowcami z podium

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post