Cytat:
Napisany przez czary2mary
Tu nie chodzi o przycisk START -po takim czasie dla mnie nie jest już żadnym problemem Metro -wkurza mnie przełączanie między interfejsami i czas i wydajność takiego rozwiązania cofając Windowsa z 15 lat do tyłu  ...
|
A kto Ci każe przełączać

Chcesz uzywac metro - używasz. Nie chcesz - nie używasz.
I co masz na myśłi mówiąc o "czasie i wydajności"?
czy możesz napisać wpunktach, które konkretnie rozwiązania z Win8 powodują wydłużenie czasu (czegoś...?) i ograniczenie wydajności?
Cytat:
Napisany przez Berion
Ale bez sterowników już się nie obędziesz, a tych za kilka lat to nawet do Windows 8 nie będzie (tak, pomiędzy Windows 8, a Windows 8.1 są różnice w WD).
MS zrobi wszystko żeby zabić XP i 7. A to DX naście ileśtam, a to znowu coś wymodzą. Zawsze też można zepsuć aktualizacje do Windows 7 jak ostatnio co z przykrością odkryłem.  W Metro wpompowali tyle siana że nie cofną się przed niczym żeby tylko ten szajs spopularyzować. Mogliby np. je naprawić...
|
Jasne, MS zabija (

) XP po zaledwie 14 latach wsparcia. Można się spodziwać, że zabije też brakiem wsparcia Win7 gdzieś koło roku 2025. Po prostu skandal!
Cytat:
Napisany przez sobrus
Co do filmiku to chce filmik pokazujący zmiane rozmiaru okna pełnoekranowej aplikacji metro. Bo może faktycznie ja za mało ten interfejs znam i gadam głupot.
|
Znaczy - mam zrobic film pokazujący 2 kliknięcia myszką? Będzie trwał jakieś 1,5 sekundy - na pewno tak ma być? A może po prostu zamieszczę dwa screeny z czerwonymi strzałkami, pokazującymi gdzie kliknąć?