Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2014, 08:45   #1044
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Tu nie chodzi o przycisk START -po takim czasie dla mnie nie jest już żadnym problemem Metro -wkurza mnie przełączanie między interfejsami i czas i wydajność takiego rozwiązania cofając Windowsa z 15 lat do tyłu ...
A kto Ci każe przełączać Chcesz uzywac metro - używasz. Nie chcesz - nie używasz.
I co masz na myśłi mówiąc o "czasie i wydajności"?
czy możesz napisać wpunktach, które konkretnie rozwiązania z Win8 powodują wydłużenie czasu (czegoś...?) i ograniczenie wydajności?

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Ale bez sterowników już się nie obędziesz, a tych za kilka lat to nawet do Windows 8 nie będzie (tak, pomiędzy Windows 8, a Windows 8.1 są różnice w WD).

MS zrobi wszystko żeby zabić XP i 7. A to DX naście ileśtam, a to znowu coś wymodzą. Zawsze też można zepsuć aktualizacje do Windows 7 jak ostatnio co z przykrością odkryłem. W Metro wpompowali tyle siana że nie cofną się przed niczym żeby tylko ten szajs spopularyzować. Mogliby np. je naprawić...
Jasne, MS zabija () XP po zaledwie 14 latach wsparcia. Można się spodziwać, że zabije też brakiem wsparcia Win7 gdzieś koło roku 2025. Po prostu skandal!

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Co do filmiku to chce filmik pokazujący zmiane rozmiaru okna pełnoekranowej aplikacji metro. Bo może faktycznie ja za mało ten interfejs znam i gadam głupot.
Znaczy - mam zrobic film pokazujący 2 kliknięcia myszką? Będzie trwał jakieś 1,5 sekundy - na pewno tak ma być? A może po prostu zamieszczę dwa screeny z czerwonymi strzałkami, pokazującymi gdzie kliknąć?

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 08.04.2014 o godz. 09:02
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post