Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2014, 08:30   #1059
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Yossi, ale Ty nagminnie przeoczasz. Ja nie wiem, czy Ty jesteś na coś chory, jaja sobie robisz czy co, nie mam pojęcia. Na konkretne pytania/zarzuty odpowiadasz jakimś marketingowym śmietnikiem, odwracasz kota ogonem, udajesz że nie wiesz o co chodzi, trywializujesz, brakuje Ci wiedzy etc. etc. Tak się nie da prowadzić dyskusji.
"Ja nie wiem, czy Ty jesteś na coś chory"
Po raz kolejny próujsz mnie obrazić. Czy az tak Ci doopiekłem, że uciekasz się do wyzwisk?
OK, z pewnością masz rację, w końcu czym jestem ja, zwykły user wobec Ciebie - prawdziwego hakiera ;-)
Może spróbujmy tak: zadaj mi jakieś konkretne pytania, a ja spróbuję na nie odpowiedzieć; punkt po punkcie. Jeśli nie będę w stanie odpowiedzieć to obiecuję, że odpowiem "nie wiem, nie znam się".

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Nie mam siły, chęci i przede wszystkim czasu przytaczać poprzednich wypowiedzi i konfrontować je z każdym nowym cytatem bo jak widać to nie ma sensu. Obrałeś za cel wybielić każdy zarzut niczym akolita Jabłko, a kiedy się nie da, zmieniać tor dyskusji.)
NIe mam żadnego celu w tym, żeby wybielać cokolwiek lub kogokolwiek.
Wkurza mnie po prostu to, że jest modne i trendy krytykować Windows 8 "bo tak wypada".

[QUOTE=Berion;1279943]Jak ja dawno temu próbowałem drugi release Windows 8 (bodajże dev preview), to krzyczał na mnie obelgami i z tego co znalazłem wynikało że wymagane są w procku takie a takie instrukcje, inaczej się nie zainstaluje. QUOTE]

Bez komentarza.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post