Cytat:
Napisany przez Berion
Yossi, ale Ty nagminnie przeoczasz. Ja nie wiem, czy Ty jesteś na coś chory, jaja sobie robisz czy co, nie mam pojęcia. Na konkretne pytania/zarzuty odpowiadasz jakimś marketingowym śmietnikiem, odwracasz kota ogonem, udajesz że nie wiesz o co chodzi, trywializujesz, brakuje Ci wiedzy etc. etc. Tak się nie da prowadzić dyskusji.
|
"Ja nie wiem, czy Ty jesteś na coś chory"
Po raz kolejny próujsz mnie obrazić. Czy az tak Ci doopiekłem, że uciekasz się do wyzwisk?
OK, z pewnością masz rację, w końcu czym jestem ja, zwykły user wobec Ciebie - prawdziwego hakiera ;-)
Może spróbujmy tak: zadaj mi jakieś konkretne pytania, a ja spróbuję na nie odpowiedzieć; punkt po punkcie. Jeśli nie będę w stanie odpowiedzieć to obiecuję, że odpowiem "nie wiem, nie znam się".
Cytat:
Napisany przez Berion
Nie mam siły, chęci i przede wszystkim czasu przytaczać poprzednich wypowiedzi i konfrontować je z każdym nowym cytatem bo jak widać to nie ma sensu. Obrałeś za cel wybielić każdy zarzut niczym akolita Jabłko, a kiedy się nie da, zmieniać tor dyskusji.)
|
NIe mam żadnego celu w tym, żeby wybielać cokolwiek lub kogokolwiek.
Wkurza mnie po prostu to, że jest modne i trendy krytykować Windows 8 "bo tak wypada".
[QUOTE=Berion;1279943]Jak ja dawno temu próbowałem
drugi release Windows 8 (bodajże dev preview), to krzyczał na mnie obelgami

i z tego co znalazłem wynikało że wymagane są w procku takie a takie instrukcje, inaczej się nie zainstaluje. QUOTE]
Bez komentarza.