Cytat:
Napisany przez Yossi
Poddaję się - Windows 8 jest do dupy!
teraz jest OK?
|
Nie jest. Podobnie jak Windows 8 "nie jest do dupy". Chodzi o coś całkowicie innego, a ja cały czas odnoszę wrażenie że Ty doskonale wiesz o co.
Cytat:
Po raz kolejny próujsz mnie obrazić. Czy az tak Ci doopiekłem, że uciekasz się do wyzwisk?
|
Ani razu nie próbowałem Ciebie obrazić. Jedynie dociekam. Zwróć proszę uwagę na to, że cytat do którego się odnosisz to jedna ze składowych mojego pytania. Przypadek?
Cytat:
OK, z pewnością masz rację, w końcu czym jestem ja, zwykły user wobec Ciebie - prawdziwego hakiera ;-)
Może spróbujmy tak: zadaj mi jakieś konkretne pytania, a ja spróbuję na nie odpowiedzieć; punkt po punkcie. Jeśli nie będę w stanie odpowiedzieć to obiecuję, że odpowiem "nie wiem, nie znam się".
|
Nigdy nikogo tak ze sobą nie porównywałem. Kolejna manipulacja z Waszmości strony. Tak samo jak cykliczne porównywania do socjalistów.
Konkretne pytanie jest takie, uważaj:
Co rozumiesz poprzez Modern UI i w jakiej postaci on występuje w systemie. Odpowiadając na to pytanie (spokojnie możesz na nie odpowiedzieć sam przed samym sobą) dostąpisz oświecenia i wyciągniesz zaskakujące wnioski, że nie da się tego nie używać na Windows 8. A więc MS na siłę wciska to ludziom, przyciskając do ściany i mówiąc: tak teraz będziecie używać mojego Windowsa, a "komu się nie podoba i przeciw nam ten psychiczny" (ostatnia parafraza powinna być Ci bliska).
Jak już pisałem wcześniej, autentycznie nienawidzę Modern UI - nie w takiej formie i nie tak wyglądającym. Stąd nie da się ukryć, moje podejście emocjonalne.
Cytat:
ja nie wyzywam nnikogo od trolli ani chorych psychicznie.
Jak widzę, oto właściwy - według Ciebie - tok prowadzenia dyskusji:
|
Ja również nie. Sam dopowiadasz.
A przyszło Ci do głowy, że RTM instalowałem już na innym, nowszym komputerze?