Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2014, 15:25   #11980
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ot, tak to jest kiedy w danym punkcie można też oddawać "i jej elementy" Ja mogę u siebie co dwa miesiące, w związku z czym w tym miesiącu będę miał na koncie 11,7l (krok przed srebrną).

Swoją drogą dotąd odznak nie zbierałem, w związku z tym zastanawiam się, czy nie powinienem przed dobiciem do 12l szybko wystąpić o brązową - bo niebawem jak już dostanę to tylko aktualnie mi przysługującą drugiego stopnia

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post