Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2014, 19:33   #2
czary2mary
Zamaskowany
 
Avatar użytkownika czary2mary
 
Data rejestracji: 12.10.2005
Posty: 21,217
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez K5HV Podgląd Wiadomości
Witajcie
Próbowałem zaktualizować firmware do mojego napędu w laptopie, niestety wgrałem zły () i teraz mój napęd nie chce czytać żadnych płyt.

Wygrzebałem go z komputera, zrobiłem zdjęcie etykietki, próbowałem zgrywać inne F/W do TS-U633F, ale niestety albo nie chciał czytać płyt, albo w ogóle nie otwierał tacki.

Miałby ktoś jakiś pomysł, czy jeszcze uda się go przywrócić do życia?
To OEM Della -więc jeżeli nic nie padło w napędzie to tylko firmware od Dell do wersji napędu D500 (firmware A04) ma szanse przywrócić go do życia.
http://www.dell.com/support/drivers/...verid=R250359#
__________________
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post