Dyskusja: DVD lg
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2003, 20:20   #22
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
kowal_and napisa***322;(a)
mam dvd x16 marki LG i moge polecici z czystym sumieniem. Naprawde porzadny sprzet. I chyba najwazniejsze - b.dobrze czyta plyty cdr.
I jestem zdania ze LG robi naprawde dobry sprzet. I nie lubie jak ludzie uogolniaja - uslysza ze padla nagrywarka tej firmy to od razu maja zdanie ze to syf i wogole. Wszytskie padaja - bez wyjatku.
tak to niestety jest (nie z nagrywarkami, ale z ludzmi) i nic sie na to nie poradzi. A LG nie jest zle, mam sporo kolegow, ktorzy maja ten sprzet i sa zadowoleni. Kazda firma ma swoje lepsze i gorsze modele, nawet Teac czy Plextor. Tez nie cierpie uogolniania.

A i ja skorzystalem na tym topicu bo rowniez nad kupnem DVD zastanawiam sie od jakiegos czasu. Widze, ze sa osoby, ktore LG maja i sobie chwala wiec prawdopodobnie zdecyduje sie wlasnie na ten model. Jest w bardzo przyzwoitej cenie i podoba mi sie z wygladu (co ma dla mnie spore znaczenie).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline