Dyskusja: Jaki telewizor HD?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2014, 21:29   #1052
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
z TV Samsunga najbardziej mi pasuja Toshiba i Sharp
tak na serio - niedawno kuzaj nabyl Toshibe i jakosc obrazu mnie po prostu powalila (model niestety mi nie znany, ale i tak wieksza przekatna)
co ciekawe, mimo, ze obie wspomniane firmy ciesza sie uznaniem to jak sie idzie do sklepu jakos obraz najlepiej wyglada na Szajsungach... pewnie kwestia nastaw

podlacze sie, bo za niedlugo tez stane przed wyborem podobnego urzadzenia (32", ew. max 36")
tylko dla mnie - 3D i funkcje smart (takze WLAN i DLNA) sa nieistotne (podlacze micropc pod HDMI), natomiast chcialbym CEC na HDMI
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post