Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2014, 14:35   #2089
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
I bardzo dobrze, że zamknęli...

Dwa razy miałem do czynienia z tym.. czymś. Pierwszy przy pierwszym chyba Batmanie i pamiętam, że dobrych kilka godzin mi zajęło, zanim w końcu udało mi się uruchomić grę (coraz to nowe komunikaty z błedami, brakiem możliwości połącenia się, problemami regionalnymi itp. - gra oczywiście oryginalna). Drugi raz miał miejsce parę dni temu, kiedy postanowiłe zagrać w leżącego od dłuższego czasu na półce Bioshocka 2. I znowu to samo.. Tym razem konto założone miałem, ale co z tego, skoro najpierw nie przyjmował hasła, a potem po jego zmianie (wcale nie takiej prostej..) po prostu się nie łączył. Nie ważne, że gra kupiona w Polsce, wydanie polskie, usługa działająca w Polsce itp. Cały czas błędy i zagrać się nie da.

W końcu przeczytałem, że grę można podpiąć pod Steam. Zrobiłem to od razu, po jakimś czasie (zaczęła się ściągać od zera, ale już tak miałem dosyć, że zostawiłem), uruchomiłem bez problemu i działa.

Games for Windows to dla mnie jakaś chora porażka. KIedykolwiek miałem z tym do czynienia, efekt był taki, że byłem nastawiony, że jeśli pojawi się szansa na dostanie pirackiej wersji danej gry, to kończę z oryginałami. Nie da się tolerować takich problemów przy kupionym w sklepie oryginale.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post