Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2014, 16:09   #14
Y2J
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.02.2013
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Już na pierwszej stronie komentarzy do tej strony zauważyłem ocenę '1/5' gdzie 'nowa' gra na PSP okazała się być otwarta a sama płyta ubrudzona.

Wychodzi na to że równie dobrze ta Yakuza może przyjść używana i co wtedy zrobię. A biorąc pod uwagę dostępność tej gry tym bardziej wcale bym się nie zdziwił.

Ostatecznie wczoraj zamówiłem 'używaną w idealnym stanie', zobaczymy. Na pewno przełożę sobie do nowego pudełka po doładowaniu do PSN a płytę wymyję szmatką antybakteryjną z płynem i jakoś to będzie

Mam jeszcze jedno pytanie, tym razem odnośnie RED DEAD REDEMPTION.

Oryginalna okładka jest przekozacka, zależało mi na tej wersji ale widzę że nie jest już nigdzie dostępna. GOTY zawiera "Undead Nightmare" ale ta okładka z zombie po prawej stronie jest niepoważna, w ogóle mi się nie podoba.

Jeden sklep przyznał że posiada premierową wersję z tym że nie do końca bo w rozmowie wyszło że jest to Greatest Hits w czerwonym pudełku. Drugi sklep który oferuje wydanie premierowe to Robson, niestety mam od paru dni kłopot z porozumieniem się, piszę już z dwóch kont, tłumaczę ale odpowiedzi są cholernie szczątkowe, nie mogę się dowiedzieć czy pudełko nie jest czerwone, o zdjęciu nie ma już w ogóle mowy. Trochę mi to podpada, nie sądzicie? A jeżeli rzeczywiście posiadają tą edycje na której mi zależy to trzeba pogratulować odstraszenia zdecydowanego klienta bo gdybym tylko dostał choćby jakieś zdjęcie z telefonu czy chociaż konkretną odpowiedź na zadane pytania od razu bym zamówił. A tak to nie chcę ryzykować i później się denerwować, najpewniej pojadę w niedzielę i kupię GOTY w Media Markt, ceny i tak są te same co na Allegro i w sklepach.

A Wy co sadzicie, edycja premierowa czy GOTY? Z tego co czytałem to chyba tylko ja mam taki problem, każdy bierze zadowolony wersje rozszerzoną a ja narzekam na okładkę, nienormalny jestem z tą swoją kolekcją
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post