Cytat:
Napisany przez DarkSlide97
Co do 10 lat w UE. Może jestem za młody by oceniać ale... no są inwestycje, dofinansowania, budowa ze środków UE
|
Dziwne, mi się kojarzy te 10 lat jedynie z
prywatyzacjami i
zamknięciami i
karami (np nadprodukcja mleka WTF

), niszczeniem stoczni, kopalń, hut, cukrowni itd, wszystkiego co zostało wybudowane za pożyczone pieniądze z myślą, że się zwróci. Teraz wiele rzeczy jest Polskie tylko z faktu, że jest zlokalizowane w Polsce, zysk idzie za granicę. Co to za horrendalne ceny węgla, że taniej kupić ruski

Ja chcę aby odeszli ci, którzy trzymają na tym wszystkim łapę,
rak tego kraju, z czasem samo się wszystko wyleczy. Nie ma się czym podniecać, pewnie nam jeszcze Euro wcisną i to akurat w szczycie inflacji, tak że pójdzie nam wszystkim w dupy.

Ktoś pytał dlaczego tak idiotycznie przewalają unijne pieniądze, bo te pieniądze trzeba wydać w określonym czasie i się z tego wyspowiadać, jak nie to zwrot i kara. Na zwrot już nas nie stać bo większość przewalona dawno, a polskie projekty tak się smolą, że nawet azjaci nie wytrzymują tego ślimaczenia i skończyć w terminach nie idzie. Najlepszy ponoć biznes na pranie... przepraszam dofinansowanie to organizacja szkoleń.
SPOT ZA 7 MILIONÓW - mam DRESZCZE jak widzę tą kwotę. Nawet dziennikarzy wryło w ziemię.