Dyskusja: Zlot 2014???
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.05.2014, 10:33   #39
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
"... nie mam czasu...." ehh
Też mnie to zdanie u wielu osób denerwuje, bo wiem że nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością. Znam na przykład jedną panią pedagog, która narzekała ostatnio, że w nowym planie dostała godziny w poniedziałki i teraz ma już wolne tylko piątki, soboty i niedziele. Uwierz, że kiedy piszę "nie mam czasu" to wiem co piszę. Dziś kończę pracę o 14. W poniedziałek zaczynam o 6 rano. Gdybym dziś o 15 wyjechał, to w Antoninie mógłbym być o 23. Do szóstej pospać i jest całe przedpołudnie do integracji, żeby najpóźniej o 13 wyjechać i na 21 być w domu... Oczywiście zostawiwszy tym samym podczas majowego weekendu żonę i dzieci...

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Zapaliłem w kominku wczoraj po południu, na noc wsadziłem wielką dębową szczapę, na górze cieplutko, na dół strach zejść.
Jak tak dalej pójdzie, to w ciągu majówki zużyjesz więcej opału niż w niejednym tygodniu tej zimy

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post