Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2014, 16:20   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
[...]
I całe szczęście że zanim to zrobiłem, to utworzyłem kopię zapasową całego profilu.

[...]

I jest jak powinno być.
Nie na długo niestety wystarcza ta radość... Do tej pory korzystam ze "starej" opery 12.73, bo jest to jedyna przeglądarka, która odpowiadała mi funkcjonalnie. Niestety od pewnego czasu nie jest już wspierana, a nowa opera na webkicie ma funkcjonalność zbliżoną do współczesnych chromów i nowych firefoxów, czyli z mojego punktu widzenia żadną... Technologie webowe się rozwijają i niestety pewne strony webowe zaczynają się źle renderować w starej wersji opery, więc ostatnio zrobiłem próbę, by korzystając z tysięcy dodatków do chroma/firefoxa choć zbliżyć się do mojej ulubionej przeglądarki. I co? Wielkie g...o...

Więc niestety po pewnym czasie będziesz zmuszony do zmian, czy się to podoba, czy nie, tak jak ja teraz...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post