Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2014, 22:27   #1
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Origin - specjalny prezent

Pisze Origin na swojej stronie o takim pomyśle:

Origin - specjalny prezent-origin_sp.png

Haczyków rzeczywiście pewnie nie ma, a interes producenta zapewne uczciwy i łatwy do przewidzenia - jeśli udostępnią za darmo DLC, to niejeden kupi podstawkę do tego dodatku. Jeśli w danym miesiącu za darmo będzie pierwsza część danej gry, to niejeden kupi z ciekawości i dwójkę itd, jeśli w danym przypadku jest. A dla graczy korzyść oczywista - darmowy tytuł raz na jakiś czas.

Zastanawia mnie tylko, jak to ma dokładnie wyglądać. A konkretnie, bo tego już precyzyjnie nie napisali - czy jeśli pobiorę jakąś grę, to ona już na zawsze ląduje w mojej bibliotece, czy też "na zawsze" na tej instalacji Windowsa i dopóki jej nie odinstaluję? Kupione gry mogę pobrać i odpalić w każdej chwili na innym kompie po zainstalowaniu klienta Origin i zalogowaniu się, czy tu też tak będzie? Czy po odinstalowaniu tytułu, albo np. całkowitej awarii HDD będę mógł go drugi raz pobrać?

Jeżeli zaś nie, to czy z raz pobranego pliku instalacyjnego (zaznaczyłem sobie w opcjach, żeby Origin pliki instalacyjne pozostawiał na dysku) będę mógł - tak jak z kopii zapasowej - po raz kolejny grę zainstalować?

Jeśli ktoś wie to świetnie, a jak nie to sam to sprawdzę niedługo - właśnie pobieram Dead Space, który to mnie zbytnio nie interesuje. Po tym jak zniknie z promocyjnej oferty (8 maja) spróbuję go odinstalować i wtedy się przekonamy, czy zniknie również z biblioteki gier

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online