Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2014, 15:39   #8
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Icarus Podgląd Wiadomości
Dzięki! Przeszukałem cały temat = Szok niezły szajs może się trafić ...raczej odpuszczę sobie ten napęd - przyjrzę się za to temu Samsungowi (widziałem temat )
Również mocno awaryjne są jeszcze Pioneer DVR-221LBK\ DVR-221BK stare nagrywarki Pionka i Litka w grobie na pewno się przewracają ............

A Samsung i LG najtrwalsze i najsolidniejsze na dziś robią napędy DVD ............. -kiedyś za takie zdanie na forum zostałbym wychłostany i zbanowany na 1000lat i za pokutę musiałbym zjeść ze dwa Samsungi i LG z ketchupem

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline