Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.05.2014, 12:36   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Hmm, nie wiem czy to ma jakiś związek, ale te nagrywarki z którymi mój odtwarzacz prowadzi wojnę, są z technologią "lightscribe". Przydała by się trzecia, dla sprawdzenia.

Toć mówiłem żebyś kupił była by jak znalazł
http://allegro.pl/nagrywarka-liteon-...248528219.html

Zauważyłem jeszcze jedną rzeczktóra zaciemnia jeszcze bardziej problem nagrane u Ciebie na Lite-On iHAP322 działa a ten model to identyczna konstrukcja co IHAS122\322 na którym nagrane płyty również nie działają Różnią się tylko interfejsem SATA.Moje nagrywane były ponadto jeszcze na IHAS 224 A \124B\624 B i Lite-On LH-20A1L czyli wszystkie na SATA
Może to SATA albo stery coś wyczarowują

To sprawdzę jeszcze hurtem na IDE Litku LH201H (bliźniak Lite-On LH-20A1L z Lightscribe),Lite-on DH20A4P bez Lightscribe i Lite-on DH20A1H z Lightscribe)

Może coś się rozjaśni

'

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post