Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2014, 03:34   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
To nie on pisal ale inny uzytkownik i to jeden z tych co sa tu od dawna ale nicka nie pamietam.
Skoro dvd sprzed prawie 10 lat dziala bez problemu to nie widze powodu by nie oczekiwac 20 lat od blu.
W koncu wiekszosc tych plyt lezy schowana w szafie i nie ruszana wiec czemu mialyby nie dzialac ?
Wybacz ale trudno mi się odnieść do nie wiadomo przez kogo i nie wiadomo do czego napisanego.........wróżbami się nie zajmuję...
Być może wytrzymają 20lat albo 50 lat -trzeba sprawdzać co jakiś czas i przetrzymywać w dobrych warunkach.....ale jako archiwizacja ważnych danych dla mnie zbyt ryzykowna -tylko Panasonic BD-R

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post