Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2014, 22:19   #5
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Swego czasu dostałem zadanie bojowe zakupu czegoś takiego, małego dla syna do pokoju. Przetrenowałem kilkanaście egzemplarzy różnych producentów i najlepiej brzmiał dla mnie Sharp 171. Ale to, że najlepiej brzmiał nie oznacza jeszcze, że jest w stanie wypełnić dźwiękiem nieduży w sumie pokój, 12m2. Nie, no owszem, potrafi głośno zagrać z tych 60W, ale mi osobiście brakuje dołów. Z takich maleństw nie da się ich uzyskać.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post