Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2014, 13:38   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Za mało wypalam, żeby mi się taka inwestycja mogła zwrócić.

Ujmę to tak - mam jeszcze ok. 70 czystych jak łza płyt DVD Verbatima, które mają już od. ok. 2 do nawet 4 lat. Prawie ich nie ruszam. Nagrywarki BD nie są obecnie drogie, płyty też nie, ale przecież nie opłaca mi się kupować nowego sprzętu i nośników dopóki nie zużyję starego - a patrząc na obecne tempo to jeszcze wieele czasu mi do tego zostało

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post