Cytat:
Napisany przez misiozol
Sa takie same buraki jak w PC , np. pol postaci znika jak sie typa przebierze w inny kostium i lewituje w powietrzu bez krocza albo nog 
|
Nie musisz śmigać w white hat hacker outfit, wtedy będziesz miał nogi, to jest co najwyżej buraczek

. W każdej dziedzinie to samo maksymalizacja zysków, a to że się ludziom wciśnie kit, nie ważne, ważne zaś jest byle to kupili i cześć.
Mimo tego wszystkiego jest tak jak powiedziałem, rozgrywka toczy się bez problemów, na oko połowa fabuły za mną, więc nie ma co panikować. To że nie spełniła oczekiwań next-genowców, to nie powód żeby mieszać ją z błotem, posiadacze X360 i PS3 powinni być zadowoleni. Jednak i tak kusi żeby w tą gre zagrać na PS4, rozdziałka, płynność, lepsza grafika jednym słowem. Nie oczekiwałbym żeby w rok po premierze wychodziły już gry które będą wykorzystywały moc drzemiącą w next, czy tam raczej już current genach.
Co do tych buraków, nie wiem jak się sprawa ma na PS4 i XO, ale myślę że najwięcej problemów będą mieli (chyba jak zawsze

) PCtowcy. Wtedy kolejny raz powtórze że PC nie służy do gier...
Co do trailerów samych, owszem to świństwo i jawna manipulacja, pięknie by było gdyby tak gra wyglądała, ale jaki sprzęt by ją udźwignął, to są chyba maksymalne możliwości PS4, ażeby gra tak wyglądała i chodziła płynnie, przeca dopiero rok...
Zresztą Berion, co Ty nie jesteś Online ? Ściągniesz sobie pacza, łatkę, updejta na otarcie łez.
ALE JAZZ !