Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2014, 23:53   #39
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
XP jest niestabilny i znacznie gorzej zarządza pamięcią. Jak dla mnie to przesądza o jego śmierci. Niedługo do żadnego nowego sprzętu nie zobaczysz sterowników (skoro MS odcina się od aktualizacji to producentom tylko na rękę, zasłaniając się końcem wsparcia).
Nie przesadzaj, nie pamiętam kiedy XP-ek mi się zawiesił, a z tą pamięcią to kompletnie nie wiem jak mam to odczuć przy normalnej pracy z aplikacjami. Nawet jeśli lepiej zarządza (cokolwiek to znaczy) to potrzebuje jej najpierw trzy razy więcej aby w ogóle znośnie działał. Jak ktoś będzie chciał kupić nowy sprzęt to pewnie wymieni też system.

Co by nie wyciągnąć błędnych wniosków, 7-mka też mi się podoba , ale do większości prac wystarcza mi nadal stary komp na Athlon-ie XP 3200+ i na nim XP-ka nie zmienię