Dyskusja: Windows Phone 8.1
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2014, 14:49   #23
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Yossi, nie mam ochoty się bawić w Twoje podchody.
System mi się nie podoba, jest brzydki, architektura interfejsu mi zupełnie nie odpowiada.
Wifi nie działa z moim routerem, nie będę obniżał zabezpieczeń aby szanowny WP raczył się poprawnie połączyć.
W wielu przypadkach niepoprawnie wykrywa numery z książki adresowej Exchange, co objawia się tym, że nie można się dodzwonić do kontaktu, ale jak kontakt dzwoni do mnie to szanowny WP już rozpoznaje wpis- ciekawe
Mam oba telefony, Androida i niestety WP, WP do pięt mu nie dorasta

Napisałem wyraźnie, że to moja opinia, jeśli masz z tym problem to Ci nie pomogę niestety...
WP jak dla mnie może nadawać się jedynie w Korpo- zaleta, klient poczty potrafi odczytywać załączniki w emailach.
Prywatnie... gdybym go kupił to szybko bym go sprzedał.
Nie mam żadnego problemu z zaakceptowaniem czyjejś opinii. Po prostu chciałem się dowiedzieć, co Cię odstrasza od WP i dowiedziałem się - dziękuję za odpowiedź. Nie będę kontrować Twoich zastrzeżeń bo chyba tego nie oczekujesz - prawda?
Ze swojej strony spróbuj zaakceptować coś takiego z mojej strony: po miesiącu używania Androida (Cyanogenmod 11.2) stwierdzam, że "System mi się nie podoba, jest brzydki, architektura interfejsu mi zupełnie nie odpowiada."
Do tego ciągłe aktualizacje, ciągłe doinstalowywanie rzeczy, które powinny byc częścią systemu, odinstalowywanie, bo albo nie działa, albo zamula system, albo co chwilę wyświetla reklamy.
Ja o prostu jestem na to za stary. Też lubię sobie pogrzebać w systemie, ale czasami chciałbym zwyczajnie zadzwonić, albo wysłać SMSa.
Co chwila jakiś problem, który problemem być nie powinien, ale pomocy próżno szukać bo przecież to jest "system otwarty". Masz do dyspozycji rzeszę uczynnych i kompetentnych power userów, którzy chętnie odpowiedzą na każde pytanie, wystarczy tylko zapytać na forum.
Trzeba tylko poszukac w Google, zapytac na forum, a następnie dostać całe mnóstwo odpowiedzi, z ktorych większość brzmi "poszukaj sobie w Google"
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post