Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2014, 01:47   #692
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mnie to jedynie próbowali wcisnąć. Akurat byłem w drodze i aż zjechałem na parking żeby odebrać, bo nie miałem przy sobie zestawu głośnomówiącego. Za długo nie dałem panu pogadać, jemu płacą za mówienie, mnie za słuchanie nie. Ja mu krótko, że nie mam czasu bo prowadzę auto, a ten uparcie "ale co mi się w tej jakże za***iaszczej oferciuni nie podoba" - ech...

Od dawna powtarzam, że póki co LTE to ściema. Tak naprawdę prędkość nie wzrosła zanadto w porównaniu do 3G, różnica jest taka, że tu podaje się maksymalną szybkość nadajnika (150 Mbps), zapominając dodać, że jest ona dzielona na wszystkich użytkowników aktualnie połączonych do danej stacji. W efekcie LTE i tak jest szybki, ale to żadna realna alternatywa dla zwykłych łącz, jak próbują wmawiać telemarketerzy.

Limity pobierania rzędu 30 GB na miesiąc okażą się za małe dla masy zdziwionych ludzi. Głupi Battlefield 3 dostępny obecnie za darmo na Origin to ponad 20 GB danych. Ktoś sobie pobierze z ciekawości i praktycznie ma po transferze. Puszczanie sobie do pracy teledysków z YT - jeśli będą odtwarzane gdzieś w tle, to 2-3 dni i również 30 GB nie ma...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post