Facebook niestety nie oferuje odzyskiwania rozmow a nie mam jak tego zglosic na policje .
Ale tak jak pisalem , dzwonilem do wielu firm odzyskyjacych dane oraz do kilku firm detektywistycznych specjalizujacych sie wlasnie w sektorze informatyki sledczej . I jedna z tych firm detektywistycznych twierdzi ze mozliwe jest z dysku odtworzenie tego co bylo wpisywane na tablicy czatu w FB .
Rozmawialem z gosciem chwile czasu , nie chodzi tutaj o pliki cookie , jakies tymczasowe pliki internetowe ani nic tego typu . Nie chcial mi tego zbytnio wytlumaczyc ale mowi ze znaja sposob na odzyskiwanie tego typu danych . Tylko nie wiem czy gosc sciemnia i probuje mnie naciagnac na nie mala oplate za taka usluge czy rzeczywiscie ma racje i mozliwe jest odtworzenie tego " literka po literce " tak jak to mowil .
A moze znacie jakis sposob jak przekonac facebooka aby taka rozmowe dla mnie odzyskal ?? Koncza mi sie juz pomysly a jestem dosc zdesperowany zeby to odzyskac . Mysle czy po prostu nie poprosic o pomoc policji i moze im zaplacic za taka usluge ?? sam juz nie wiem -.-
|