Cytat:
Napisany przez Yossi
Masz absolutną rację.
Zapomniałem o tym, że jakiś czas temu sami uprzedzali, że bądą to robić.
W tym układzie wartość pojedyńczej akcji nawet wzrosła.
Szkoda tylko, że masz taką alergią na każde pytanie zadane na temat Apple, nawet zadane w dobrej wierze i każde pytanie zadane nie z pozycji na kolanach jest dla Ciebie "biciem piany".
|
Mały update - po dzisiejszej, heroicznej, 8-godzinnej walce o zmuszenie Androida do jakiejkowiek współpracy stwierdzam, że ten system nie nadaje się do normalnej pracy.
To jest jakaś zabawa niedorosłych geeków, którzy 25 godzin na dobę grzebią w kodzie i starają się dopieścić przezroczystość ikonek, zamiast postarać sę, żeby z telefonu z Androidem można było zadzwonić i wysłać SMSa.
Z MOJEJ strony - nigdy więcej Androida! Chyba, że jakaś firma w końcu weźmie za niego odpowiedzialność i zapewni użytkownikom choćby minimum pewności, że system nie wywali się przy próbie zmiany tapety i nie wyświetli 3944758 reklam przy próbie wysłania SMSa.
Mówę to po 2 miesiącach używania 3 różnych telefonów z 3 różnymi wersjami Andka.
Od razu zaznaczam - nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje na temat wyższości "otwartego systemu", nad kapitalistycznymi wynalazkami typu Windows czy iOS. Ja jestem za stary na to. Ja chcę systemu, który działa, a nie tylko wyświetla reklamy.
Sorry - taka jest MOJA OSOBISTA opinia i życzę wszystkiego najlepszego użytkownikom Androida.
M@X - to specjalnie dla Ciebie - zwracam Ci honor i oficjalnie przepraszam, w porównaniu z amatorszczyzną Androida, Twój iOS to szczyt profesjonalizmu!