|
Drodzy gracze jestem tu nowy ale zagadnienie zgłębiłem dziś w nocy , jeżeli odpalamy program z pamięcią usb i otwartą klapą to będzie się tak działo należy zamknąć klapę wyjąć usb włączyć konsolę i odpalić USBA i po problemie , testowałem i mogę powiedzieć że miałem ten sam problem , po prostu jak zostawiamy otwartą klapę to konsolka zeruje rejestry elektroniki kontrolera cd/dvd a reszta logiczna uważa że trzeba wyłączyć część odpowiedzialna za między innymi kontrole usb i
część portów i/o , niestety ale tak jest skonstruowana jak dla mnie jako elektronika z zawodu jest to całkiem sensowne rozwiązanie aby wyłączać nie używane części konsoli w celu zaoszczędzenia energij
dla mało kumatych wkładamy pendraka dopiero jak wystartuje USBA puzniej sam odczyta pena
do kolegi alucard1989pl tutorial jak zrobić kopię na pendraka lub inne be usb szukaj w guglach
do kolegi hałas19
Ap ropo problemu z czytaniem cd/dvd polecam wymienić mechanikę silniki napędu płyty to zwykłe komutatorowe i często się wycierają szczotki i wywal modchipa tfuj morze mieszać w sterowniku cd/dvd i bedą z tego jajka na twardo jak się zjara sterownik
Ostatnio zmieniany przez Berion : 23.06.2014 o godz. 11:48
Powód: //dp
|