Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2014, 12:58   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A tam...

Wszystko zależy od odpowiedniego podejścia. Jeśli liczysz na to, że kupisz każdą rzecz w takim serwisie tanio i się obłowisz, to masz bardzo duże szanse zastawienia tam sporo pieniędzy. Tak samo można narzekać na totka - kupę osób składa się przecież na wygraną dla jednej, a totalizator buduje obiekty, sportowe również...

Natomiast jeżeli podejdziesz do tego jak do zabawy, zainwestujesz w nią parę złotych ze świadomością, że je najprawdopodobniej stracisz, to czemu nie sprawdzić swojego szczęścia?

Ja swego czasu pobawiłem się za 100 zł. Wziąłem udział w kilku aukcjach, było co najmniej ekscytująco, na jednej z aukcji udało mi się wygrać przedmiot za prawie 400 zł, a pozostałe podbicia, które nie zapewniały mi już jakichkolwiek szans na udaną licytację, 'zmarnowałem' na zasadzie a nuż się uda... Więcej się nie bawiłem, ale w sumie fajnie było, a zakupiony sprzęt służy mi do dzisiaj.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 27.06.2014 o godz. 13:01
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post