Dyskusja: Jaki telewizor HD?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2014, 12:04   #1071
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no to na mnie kolej

potrzebuje zestawu TV + soundbar

wymagania TV:
- okolo 32"
- Full HD
- DVB-T
- min. 2 HDMI i najlepiej CEC
- USB
- niskie zuzycie energii i dobry obraz
- koniecznie LCD (plazma migocze i ja nie moge tego ogladac)

wymagania naglosnienie:
- nie musi byc sounbar, ale cos co bedzie na scianie wisiec
- USB, 3,5 mm, Bluetooth mile widziany
- bezprzewodowy subwoofer albo jakosc taka samego ustrojstwa, ze juz w ogole niepotrzebny
- RADIO FM (to jest najwiekszy problem z soundbarami), chyba, ze TV bedzie je mial w sobie (sa takie?) z pamiecia stacji oczywiscie

wszystko oczywiscie jak najlepiej i jak najtaniej
optymalnie, jakby sie dalow 2000 zamknac, jak nie to tak do 3000 PLN
zrodlem sygnalu bedzie antena naziemna, sygnal mam bardzo dobry
oba elementy maja ze soba wspoldzialac, fajnie, jakby lataly na jednym pilocie
z czasem pod to podepne microPC typu Raspberry PI lub podobne sticki z Androidem
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post