Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2014, 11:47   #14
KC42
Wymiatacz

Data rejestracji: 14.12.2003
KC42 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez KC42 Podgląd Wiadomości
Dziś tak z ciekawości przełączyłem na mojej płycie kabelek z kontorlera asmedia na intela i prędkość max jak ze specyfikacji dysku ale jeden problem dysk nie za każdym razem startuje czasem po restarcie albo czarny ekran i nic się nie dzieje albo staje przy napisie windows 7 i zwiecha czy to dysk nie kontabilny z intelem, może ktoś miał taki problem i wie co zrobić i jeszcze zagmatwany bios uefi setki ustawień nie wiem od czego może coś tam trzeba ustawić płyta to Asus Z87-DELUXE
tak to jest jak się kupi nową płytę główną mało kto wie pytałem na 4 forach a ze strony asusa cisza pytałem z 10 razy zero odpowiedzi. sklepie każą wysłać płytę na gwaracji ale płyta sprawna, nie be kompa rozbierał i płacił za kurierów na wysyłkę do serwisu.

Stary vertex 2 chodzi dobrze ale prędkość odczyt umax to 200 a zapis 50 dziwne to.

Nie wiem może kupić ssd intela to będzie kontabilny z kontrolerem intela, na stronie asusa nie znalazłem listy dysków kontabilnych z moją płytą, czy ktoś wie czy jest taki lista kontabilnych dysków do płyt głównych.
KC42 jest offline   Odpowiedz cytując ten post