Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2014, 11:53   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nikt wczoraj nie oglądał? Żadnych komentarzy?
Nie wiem, jak wy ale ja mam jakiś niedosyt po ostatniej rundzie. Te mecze były po prostu słabe...mimo, że niektóre zacięte.
Trochę się dziwię, że z taką grą można dojść do strefy medalowej mundialu.
Oczywiście jak to zawsze bywało - zespołów ładnie grających, a mało skutecznych już nie ma...ale czy tę obecną zwycięską czwórkę można nazwać skuteczną?

Nie potrafię wskazać faworyta. Los każdego kolejnego meczu może przesądzić jedna bramka (czasem szczęśliwie strzelona) albo szczęście w loterii z karnymi.