Dyskusja: [Sprzedam] Smartfon Star HTC One M7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.07.2014, 17:35   #3
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To i ja podbije...

Zawsze drażnią mnie takie sformułowania, które zostały użyte w opisie aukcji i od razu takie aukcje odrzucam poddając pod wątpliwość wiarygodność sprzedawcy - "identyczny, nie jest podróbka, oryginalne baterie".

Dużo lepiej, wiarygodniej, wyglądałby dla mnie opis, że za małe pieniądze otrzymujemy dobry sprzęt o dużej funkcjonalności,czy jakości wykonania gwarantowanej przez wysokie standardy produkcji przyjęte w fabrykach HTC, a w dodatku w obudowie stylizowanej na HTC One.

Dlaczego? Bo użyte sformułowania sugerują, że trafiła się okazja i kupuję One'a tylko bez logo HTC. A niestety ten sprzęt nie ma z M7 nic wspólnego poza kształtem obudowy...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post