Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2014, 09:40   #859
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
A ja mam problem, ze zrozumieniem ocen jakości zapisu. Skoro to to samo, to co to ma być ?

http://www.cdrinfo.pl/artykuly/recen...2/strona11.php
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/recen...2/strona11.php

To już pytaj tego co testy robił

Ja widziałem setki screenów wyników obu nagrywarek jak również posiadam obie + iHBS 212 i oprócz oczywistych wniosków że muszą występować różnice ze względu że każda płyta płycie nie równa, również soft jest trochę inny jak również optyka i reszta w tym sprzęcie również odznacza się dosyć dużą tolerancją jakości -również występuje bardzo duży margines błędu w odczycie zwłaszcza BD na rożnych napędach ja osobiście uważam że te napędy są praktycznie identyczne w zapisie i odczycie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post