Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2014, 05:30   #15
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sap Podgląd Wiadomości
Znalazłem Twój post, którym się kierowałem

Teraz się doczytałem, że kolegę @dune2 interesowały testy przez Nero Speed.
Moje niedopatrzenie!
W każdym razie będziesz miał sprzęt który powinien dobrze zapisywać DVD
Chipsety Sunext (byłe Philips Nexperia) jako ostanie powstrzymywały technologię Walking OPC (jak BenQ DW1640).

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post