Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2014, 23:38   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zakupiłem maleństwo SONY DSC-WX220

http://www.photographyblog.com/revie..._wx220_review/

Bardzo pozytywne wrażenia mam z używania tej drobinki.

Zoom optyczny 10x, Wi-Fi, całkiem przyzwoite fotki, nagrywa FullHD, nawet 50p jak ktoś chce.

Tak mały, że zawsze można go mieć przy sobie.

Zamówiłem zapasowy akumulator, oczywiście oryginał, bo ma tylko 630 mAh, to starcza na 210 fotek. Podróby mają napisane nawet 2950 mAh. Nie chcę ich za darmo.

Moja fotka, zwiększyłem kompresję, ale to wiele jakości nie pogorszyło.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 13.07.2014 o godz. 23:42
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post