Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.07.2014, 08:36   #13
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja jestem człowiek prosty i pewnie dlatego pewnych argumentóww nie rozumiem.
Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego telefon musi być przed wszystkim "cienki".
To brzmi mniej wiecej jak niemiecka reklama proszku do prania: "ten proszek jest dobry bo jest nasz, a ten proszek jest niedobry bo nie jest nasz."
Możemy ewentualnie przyjąć taki punkt widzenia: telefon ma być cienki. Nieważne czy gubi zasięg, nieważne, że nie może się połączyć z żadnym innym urządzeniem, nieważne, że użytkownik nie ma żadnej kontroli nad własnymi plikami, nieważne, że nie można pod niego podłączyć słuchawek w standardzie, którego używa cały świat, ale za to jest CIENKI!

Co do ladowarek - nie znam przypadku (poza Apple), kiedy to chińska ładowarka (z wyjątkiem chińskich ładowarek Apple) uszkodziła telefon.
Mam w domu kilka telefonów, różnych firm, z różnymi systemami i każdy z nich podłączam pod dowolną ładowarkę, nawet nie zstanawiając się która jest do którego.
Apple coraz bardziej zamyka się we własnym gettcie, bazując na swoich fanatycznie oddanych fanach, którzy kupią absolutnie wszystko co ma logo z używanym jabłkiem i uwierza w każdą prawdę objawioną w stylu: jak będziesz używał innego prądu niż nasz, to twój telefon się spali, twoje dziecko nie zda do następnej klasy, a twoja żona dostanie opryszczki.

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 21.07.2014 o godz. 08:45
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post