Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.07.2014, 08:54   #1091
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
wersja fabryczna OEM na Laptopie Lenowo.
Ile razy mam Tobie pisać jaka wersja systemu i skąd?
LENOVO G710 i7-4702QM 8GB SSD256 GF GT820M jak coś pociągnie metro

Cytat:
Napisany przez Yossi Podgląd Wiadomości

Wrzuć mi PM to podam rozwiązanie bo inaczej zapomnę :-)
jest dość proste.
BTW - masz oczywiście oryginalny, licencjonowany Windows 8.1 zainstalowany na takiej ilości maszyn, na jaką opiewa licencja?
O nic Cię nie posądzam (broń Boże), ale opisane przez Ciebie objawy są typowe dla sytuacji, kiedy to posiadacz legalnej licencji na jednostanowiskowy Windows 8 instaluje go na drugiej maszynie używająć różnych "aktywatorów".
To już uprzedzę Twoje rozwiązanie -odinstalowanie i zainstalowanie od nowa nic nie dawało-było ciągle to samo ...rozwiązanie dostałem od MS-zalecana nowa instalacja bądź przywrócenie recovery- wybrałem swoje rozwiązanie
świeży obraz Arconis .........

Jak odpisujesz na problem który jest dawno rozwiązany dodatkowo edytując i dopisując posty to wybacz ale nikt tu nie czyta po 100 razy te samej wiadomości

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post