Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.07.2014, 16:15   #454
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Musiałbym najpierw odkurzyć.

Takie o, tyle że bez złomu na zdjęciu:
http://forum.cdrinfo.pl/members/2804...icture292.html
Po ścianie widać, że po wojnie tynkarze dobrze zarabiali, wódka była dla nich tania, a pojęcie to może mieli o dojeniu świń.
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
To ja też nie mam biurka...znaczy niby mam, ale tak zagracone że praktycznie nie mam.
W końcu normalny człowiek!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post